Monday, November 22, 2010

Teambuilding : D'Ark Training n Resort, Janda Baik

kenapalah kaktin memalas nar nak updet blog ni.
adiktiri dah pun up entry pomot blogs kaktin,
tapi kaktin memalas caner???
sapa nak jawab???

oklah, kaktin try jerla taip ni.
kalau ikutkan entry teaser ni kat blog sana,
kaktin kan ada bersiap-siap.
kononnyerla nak kemana tah.
walaupuuunn nak gi teambuilding opis jer pun.
kat janda baik. heh.

so, pada hari kejadian kaktin gerak awal dari opis
dengan 2 org umat merangkap ajk teambuilding.
kami pegi awal nak set up kan tempat sebelum
staf lain sampai.
nak amik kunci tgk bilik segala.
sempat jugak, otw kami singgah kedai kek
beli kek for pn.MMT.



bila udah sampai tu, sesambil melawat kawasan
sesambil pos pos ler.
bukan sonang kaktin nak sampai ni.
kalau tak pasal official, rasanya takkan sampai kot.
sadissss.



tempatnya sangat mendamaikan.
bangunan-bangunan chalet ala-ala rumah kampung.
chaletnya pun not bad. cantik.
sempatla kami siap-siapkan diri sebelum rombongan bas sampai.




sesapa rasa nak try chalet ni,
leh la call no. tipon kat pic atas tu yer.
kalau dari KL tak jauh pun.
masuk hi-way karak sekejapan dah jumpa exit janda baik.
tapi jalan masuk nya agak mencabar la.
sempit dan berliku-liku.
kalau selisih tu pk namblas kali gak la. huhuhu.



:: pos pos wanita melayu pertama hahaha ::



tak tau nak ending entry ni.
nantikan entry seterusnya.
ketibaan.....

3 comments:

SPEAKER said...

Tinie..kat sini memang best..aku waktu teambuilding dulu...bilik kat ujung sekali..dan bila orang dah mula karaoke...sah-sah tak dapat tidur lena...tambah pulak kalau suara orang tu tak sedap..ha..ha...

TiNiE said...

linda : ooo korang pun ada wat timbilding kat sini eh..bes bes

cerita dewasa said...

Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot